Download Games Percuma: Layan flash games sikit

3:53 PTG Dicatat oleh Krai Utara



Guys! Hari ni kitorang ada 15 Flash Games yang masyukk, tunggu korang
klik dan download je!Apalagi, download la!

ACTION PACKED GAMES
1) 3 Foot Ninja (DOWNLOAD)
Photobucket
Game yang mengisahkan perjalanan hero mencari takdir dimana beliau terpaksa menghadapi banyak rintangan dan musuh.Dalam pengembaraan ini, korang kena kumpul 5 LOST SCROLLS OF THE ELDERS.

2) Alien Attack (DOWNLOAD)
Photobucket
Pertahankan pangkalan marikh korang dari serangan alien dan kalahkan kapal musuh.
3) Aqua Energizer (DOWNLOAD)
Photobucket
Game ni pun best gak, ala-ala cam bomber man punya game tapi yang lagi mendebarkan la.
4) Xiao Xiao 4 – One Man Army (DOWNLOAD)
Photobucket
Game ni lagi gempak, ianya cam counter strike 2d, best gak, naik gak adrenalin gua.
5) DogCat (DOWNLOAD)
Photobucket

Fleabag dan Mutt kembali lagi! Kali ni, diorang akan baling barang satu sama lain
pada hari yang berangin.Siap yang akan menang?Nak tau? Download la!

6)Hamtaro (DOWNLOAD)
Photobucket
Cute siot..! Jom kita tolong Hamtaro, hamster comel ni balik ke rumah.Satu game yang menarik I would say!
7) Bug On A Wire (DOWNLOAD)
Photobucket
Korang kena tolong bug ni jalan atas wayar letrik dan elakkannya dari kena makan dengan gagak,
IQ GAMES
1) Lovex (DOWNLOAD)
Photobucket
aha! Bagi pasangan kekasih yang nak ukur tahap cintan korang, game ni pasti takkan menghampakan korang.Cupid’s time!
2) Frogpult (DOWNLOAD)
Photobucket
Yang ni khas nak uji fokus korang, lebih kurang cam konsep dart tapi kali kita guna katak..hehe..nak tau pasal game ni? Download la, apa tunggu lagi!
3) HangarooV2 (DOWNLOAD)
Photobucket
Nak tingkatkan IQ dan bahasa english korang? Game ni mungkin yang korang cari.
4) NewtonNightmare (DOWNLOAD)
Photobucket
Yang ni macam game untuk macth gambarla-tapi kena guna otak gak-
5) Pairs (DOWNLOAD)
Photobucket
Sama gak cam newton nightmare.OOkk..!NEXTT!
6) Eggs (DOWNLOAD)
Photobucket
Yang ni untuk uji fokus korang dan juga bagus untuk senaman mata.
7) Monopoly (DOWNLOAD)
Photobucket

Game ni memang faveret gua! Monopoly, takyah sesusah nak beli set
beratus harganya tu, kat sini dah ada, full set lagi tu.

8)Goreng ikan (DOWNLOAD)
Photobucket
Aduh..lapornya perut, nak goreng ikan jap, hehe..tapi game ni bukan tentang goreng ikan tapi selamatkan ikan dari kena goreng..laaa, buat nak selamatkan pulak? Goreng pun sodapp!

2 ulasan:

  1. All in One berkata...

    Banyak game ni yg sy ada
    Mmg best

    Yg x ditelan zaman smpi skrg adlh game PAIRS
    Anak2 pun suka

  2. D-shop berkata...

    game pairs terbaikk... budak2 opis aku layan sampai sampai lebam

Catat Ulasan